Waarom kiezen voor de Optifree Express lenzenvloeistof?

Het merendeel van de mensen die lenzen dragen geven er de voorkeur aan om gebruik te maken van een speciale alles-in-één lenzenvloeistof. Wat dit betreft zijn er op de markt behoorlijk wat verschillende mogelijkheden terug te vinden. Eén van de opties waarover je beschikt luistert naar de naam ‘Optifree Express‘. Het betreft hier een alles in één no-rub lenzenvloeistof welke niet alleen snel en eenvoudig is in gebruik, maar bovendien ook nog eens over een zeer veelzijdige werking beschikt. Door gebruik te maken van de Optifree Express is het dan ook niet alleen mogelijk om je lenzen te desinfecteren, daarnaast is het ook een prima vloeistof om je lenzen in op te bergen. Ben jij ook benieuwd naar alle voordelen die zijn verbonden aan de Optifree Express? Ontdek ze dan snel hier op deze pagina! 

 

  • Hoe gebruikmaken van de Optifree Express? 

 

Voor veel mensen is het van cruciaal belang dat ze bijvoorbeeld in de ochtend zo weinig mogelijk tijd verliezen. Het goed onderhouden van je contactlenzen kan er echter voor zorgen dat je alleen al hiervoor een behoorlijke hoeveelheid aan tijd moet voorzien. Het kan gelukkig ook anders. Door het in huis halen van de Optifree Express zorg je er namelijk voor dat je de beschikking krijgt over niet alleen een handige, maar bovendien ook een zeer snelle lenzenvloeistof. In principe ben je ’s ochtends dan ook in slechts drie stappen helemaal klaar. Wil jij graag te weten komen hoe de Optifree Express nu precies het best te gebruiken? Dat kan middels het volgen van de onderstaande stappen: 

 

  • Plaats je contactlenzen in de lenshouder; 
  • Voeg de Optifree Express lenzenvloeistof toe; 
  • Draai de lenshouder dicht; 

 

De bovenstaande, uitermate eenvoudige en efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat je niet veel tijd zal verliezen terwijl je toch nog steeds kan rekenen op een optimale betrouwbaarheid. Dit is alvast een uitstekende reden om ervoor te kiezen om de Optifree Express te gebruiken!

 

  • De werking van de Opti-Free Express lenzenvloeistof

 

Voordat je ervoor zal kiezen om daadwerkelijk over te gaan tot het kopen van de Opti-Free Express spreekt het natuurlijk voor zich dat je wellicht nog wat meer te weten zal willen komen over de werking waarover ze beschikt. Dit type van lenzenvloeistof staat er om bekend in de praktijk over een drievoudige werking te beschikken. Concreet betekent dit dat de lenzenvloeistof: 

 

  • Reinigt; 
  • Verfrist; 
  • Conditioneert; 

 

Bovenstaande zorgt ervoor dat de Opti-Free Express lenzenvloeistof over een uitstekende drie-in-één werking beschikt. Het resultaat hiervan is dat de Opti-Free Express zich weet te profileren als een uitermate betrouwbare lenzenvloeistof welke perfect in staat is om op een veilige manier eiwitaanslag en vuil te verwijderen.

 

  • Een uitstekende lenzenvloeistof van Alcon 

 

Alcon staat er om bekend een uitstekende producent te zijn van lenzenvloeistoffen. Ook met de Opti-Free Express heeft ze terug een uitstekende lenzenvloeistof op de wereld losgelaten. Deze alles-in-één lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor zachte lenzen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ben je nog op zoek naar een alles-in-één lenzenvloeistof? Dan is het beslist de moeite waard om te kijken in de richting van de Opti-Free Express lenzenvloeistof!