Fysio vergelijker

Fysiotherapeuten in Enschede

Welkom bij onze maandelijkse blog waarin we in een willekeurige stad zorgaanbieders gaan vergelijken. Dit keer zullen we ons richten op fysiotherapeute in Enschede. Het vergelijken van fysiotherapeuten in Enschede was een grote klus, omdat de stad maar liefst 21 fysiotherapeuten kent. De praktijken zitten mooi verspreid door heen Enschede. Voor elke inwoner ligt er wel een praktijk binnen 3 kilometer. Toch adviseren we altijd om zeker niet te kijken naar de afstand, maar naar het type klacht en wie hierin het meeste hulp kan bieden. Fysiotherapie in Enschede is breed aanwezig, kies dus altijd de specialist.

We hebben de praktijken opgedeeld in een drietal categorieën:

Kleine praktijk (zelfstandig)

Praktijken in deze categorie bieden zelfstandig fysiotherapie aan in een praktijk aan huis of in een verzamelpand. Ze beschikken over 1 tot 2 lig banken en passen voornamelijk traditionele fysiotherapie toe.

Middelgrote/grote praktijk

Dit zijn de fysiotherapiepraktijken die meer dan drie werknemers hebben en die ook allerlei groepstrainingen aanbieden. Je kunt er op ruime openingstijden terecht en elk teamlid heeft zijn eigen specialisme.

Fysiotherapie

Specialistische praktijk

Dit zijn praktijken die zich heel specifiek op één therapie of lichaamsdeel richten. Dit zijn vaak kleine praktijken die specialisten maar zeer vakkundig hun werk uitvoeren. Denk aan specialisten die zich bijvoorbeeld alleen maar richten op rugklachten.

Het is nu tijd om per fysiotherapiepraktijk een ranklijst te maken. We beoordelen de fysiotherapeuten in Enschede op de volgende punten:

  • De snelheid waarmee je met je klacht terecht kunt
  • Het aantal therapieën dat de praktijk aanbiedt
  • Het aantal apparaten waarmee de praktijk je kan helpen
  • De online reviews

Elk jaar zullen de lijst natuurlijk updaten, omdat er in Enschede steeds nieuwe praktijken en vestigingen bijkomen. De laatste lijst die download je hier.

We hopen dat we de keuze makkelijker hebben gemaakt en dat je de juiste fysiotherapeut in Enschede hebt gevonden.