Snel een sixpack?

Het is zomer en is jouw lichaam nog niet helemaal klaar voor een bikini of zwemshort? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk voor een sixpack zorgen. Het gaat niet super snel, maar met wat moeite kan jij zo snel mogelijk voor een sixpack zorgen!

Sit-ups en een sixpack

Wanneer je denkt dat je met alleen maar sit-ups een sixpack voor elkaar krijgt moeten we je teleurstellen. Dit gaat hem niet worden. Je buikspieren bestaan namelijk uit meerdere spiergroepen. Met sit-ups train je alleen de rechte spiergroep, maar er zijn meer spiergroepen die gekweekt moeten worden. Zorg daarom dat je verschillende core oefeningen doet die alle buikspiergroepen uitdagen. Zo zul je het snelst resultaat krijgen.

Perfecte training om snel een sixpack te krijgen

Wanneer je gaat trainen voor een blokjesbuik kan goede sportkleding daar niet bij ontbreken. Sportkleding kopen die fijn zit en goed past is dan ook een echte must. Wanneer je sport in kwalitatief goede sportkleding zal het sporten een stuk prettiger zijn. Zo moet de kleding comfortabel zitten tijdens het sporten en goed ventileren.

Tijdens het dragen van de juiste sportkleding kun je namelijk ook fijner oefeningen doen. De perfecte training start dan ook met den juiste sportkleding. Kleding waarbij je kunt opdrukken, squatten en hardlopen prettig in kunt trainen. Om een sixpack te creƫren moet je meer dan alleen core oefeningen doen. De combinatie met normale sporten zal ervoor zorgen dat je snel resultaat krijgt.

Eet slimmer

Jezelf uithongeren is niet de manier om blokjes te ontwikkelen. Minder eten zorgt voor minder energie en daarbij heb je minder zin om te sporten. Eet niet minder, maar slimmer. Snoep minder, drink heel veel water en kies voor gezonde vetten en meer eiwitten.

Plaatselijk vet verbranden

Plaatselijk vet verbranden bestaat niet. Punt. Het klikt aantrekkelijk, maar helaas is het gewoon weg niet mogelijk. Eet minder snoep en eet gezond. Een blokjesbuik zul je alleen krijgen wanneer je er echt heel hard voor werkt.