Leer gezond barbecueën met deze leuke workshops!

Het goed leren barbecueën doe je bij Kolenboertje. Hier worden barbecue workshops gegeven die je nooit weer vergeet. Ook degene die niet perse het meesterschap hoeven te leren hebben hier een onvergetelijke avond. De BBQ workshops van Kolenboertje zijn perfect voor een familie- of teamuitje. Lees verder voor meer informatie over deze onvergetelijke workshops!

Leer gezonde gerechten klaarmaken

Bij Kolenboertje worden gerechten alleen bereid met verse producten. Hier wordt de barbecue geleerd om te gebruiken als verlengstuk van de keuken. Tijdens de workshop wordt er gewerkt met allerlei producten. Voor iedereen zit er wel iets lekkers bij, want we bereiden verschillende soorten vlees, vis en groenten. Na een BBQ workshop ben je in staat om complete gerechten te bereiden op jouw barbecue.

De drie leukste BBQ workshops

Kolenboertje heeft drie verschillende programma’s waar uit gekozen kan worden. Ieder programma leert andere technieken. De programma’s waar uit gekozen kunnen worden heten Jan Steen, Vermeer en Rembrandt. Bij elk programma maak je met elkaar een gang en eet deze op bourgondische wijzen van houten planken. Barbecueën zal na het volgen van een workshop niet meer hetzelfde zijn.

Voor beginnende barbecues is het Jan Steen programma de perfecte workshop. Hier worden de basistechnieken van het barbecueën geleerd. Bij dit programma worden vier gangen bereid inclusief dessert. Bij de andere programma’s worden complexere gerechten bereid. Dit zijn de perfecte programma’s om je te verdiepen in het barbecue meesterschap.

Wil jij één van bovengenoemde workshops op locatie volgen? Dat kan! Deze workshops worden ook op locatie verzorgd. Het enige wat jij moet regelen zijn de drankjes. Verder wordt alles geregeld door Kolenboertje.