Eiwitdieet hacks

Eiwitdieet hacks: maaltijdvervangers en koolhydraten uit de ban

Op moment van schrijven is het eiwitdieet zeer waarschijnlijk het meest populaire dieet van Nederland. Al vele Nederlanders hebben de overtollige kilo’s permanent kunnen kwijtraken met deze dieet vorm. Daar waar andere diëten voornamelijk leiden tot jojo bewegingen in het gewicht, daar zorgt het eiwitdieet voor blijvende resultaten. Waar veel mensen wel tegenop kijken is alle koolhydraat rijke etenswaren laten staan. Een dieet staat immers gelijk aan beperkingen. En de beperking van het eiwitdieet is dat men geen of in ieder geval zo min mogelijk koolhydraten tot zich mag nemen. Maar wellicht ligt de waarheid vandaag de dag ietwat genuanceerder. Waar mensen tevens tegenop kijken is iedere dag eiwitrijke maaltijden voorbereiden iedere ochtend, lunch en diner. In dit artikel delen we een aantal tips, of hacks als je het zo wilt noemen om het eiwitdieet wat plezanter te maken.

Leestip: https://be-slank.nl/3-fasen-eiwitdieet/

Maaltijdshakes en eiwitrijke pannenkoeken

Allereerst, zijn er vandaag de dag zogenaamde maaltijdvervangers op de markt, die doen wat de naam aangeeft een maaltijd vervangen. Verwar dit niet met de eiwitshakes die bodybuilders doorgaans tot zich nemen daar zitten alleen maar eiwitten in en beslaat dus niet een maaltijd. Een maaltijdshake bevat veel meer dan louter eiwit, denk ook aan vitamines, mineralen, anti-oxidanten en vezels. Het is dus een volwaardige gezonde maaltijd. Alleen kost het veel minder moeite om klaar te maken. Kijk wel uit met welk merk shake je kiest, want veel producenten zien we helaas nemen het niet zo nauw met de kwaliteit van de ingrediënten. Uit onze test van 2019 kwam Be-Slank als beste uit de test, bij deze de gegevens van deze aanbieder:

Naam: Be-Slank
Adres: Anjerplein 1, 9753 GT Haren, Nederland
Telefoon: +31 50 879 5577
Website: https://be-slank.nl/

Wat tegenwoordig nieuw is zijn klassieke koolhydraat voedingswaren maar in een speciale zeg maar eiwitdieet proof versie. Denk aan eiwitrijke pannenkoeken, broodjes en noedels. Zo kun je genieten van dat soort producten zonder schuldgevoel binnen een eiwitdieet. Zo wordt het eiwitdieet een stuk minder beperkend.