De prés van een personal trainer

De afgelopen decennia kent een enorme stijging in trends rondom sporten, bewegen en voeding. Men gaat steeds bewuster om met de keuzes die zij maken in deze onderwerpen. Een gezondere levensstijl is afhankelijk van een grote hoeveelheid factoren, het is echter niet moeilijk om een begin te maken. Onder het motto dat Romé ook niet in 1 dag gebouwd is, is een gezondere levensstijl ook een variabele die beïnvloedt wordt door meerdere factoren. In deze blog ga ik mij focussen op één element hiervan, sporten. Om specifiek te zijn ga ik het hebben over de prés van een personal trainer.

De personal trainer is zoveel meer dan een coach of maatje waarmee je kan sporten en die je vertelt hoe het moet. Het idee achter een personal trainer is dat het iemand is die jou op zowel mentaal vlak als fysiek vlak verder helpt zodat jij het maximale uit jezelf kan halen. Het niet alleen iemand die er is om mee te sporten maar helpt je ook om een gezondere levensstijl aan te wennen. Er zijn personal trainers voor het een scala aan doelen, of je nou wil afvallen, spieren wil opbouwen, marathon wil gaan lopen of je wil gewoon gezonder gaan leven, een personal trainer kan de steun in je rug zijn om je te helpen de doelen te verwezenlijken.

Na het intake gesprek met je personal trainer ga je samen met hem of haar kijken naar jouw doelen en worden er diverse persoonlijke schema’s voor je samengesteld. Dit zijn niet alleen trainingsschema’s maar kunnen ook voedingsschema’s en in sommige gevallen zelfs rustschema’s betreffen. Uiteraard houden de meeste trainers wel rekening met de vaak drukke levensstijl die je kan hebben, het is namelijk pas werkbaar als het ook leefbaar is. Wil je meer weten over personal trainers of eens kijken of het wellicht ook voor jou is, kijk dan eens op de website van deze personal trainer. De link die je hiernaast ziet gaat naar de website van TurtL. Dit is een nieuw concept in de personal training wereld om met minimale inspanning maximaal resultaat te boeken. Ideaal voor mensen met een drukke agenda.

Vimotion