De e-bike revolutie: fitter dankzij regelmatig fietsen

De e-bike revolutie: fitter dankzij regelmatig fietsen

 

Veel mensen vinden het lastig om overgewicht kwijt te raken. Het is natuurlijk van groot belang om regelmatig minstens een half uurtje te bewegen. Nederlands is natuurlijk bij uitstek een fietsland. Geen land ter wereld waar het makkelijker en veiliger is om te fietsen buiten. Echter, er is een ding dat je nooit kunt veranderen: tegenwind. Voor veel mensen is tegenwind echt iets wat ze weerhoudt van regelmatig fietsen. Tegenwoordig echter hoeft dit geen onoverkomelijk obstakel meer te zijn. Dankzij trapondersteuning van een e-bike, kun je de strijd van tegenwind winnen, zelfs met windkracht 8.

Enfin, voor mij persoonlijk was dit de sleutel tot afslank succes. In principe iedere dag fiets ik een half uurtje. En natuurlijk zijn er dagen waarop ik minder zin heb. Slecht geslapen, verplichtingen van werk of familie, slecht weer. Allemaal excuses die ik normaliter graag zou aangrijpen om niet te gaan fietsen. Maar sinds ik een e-bike heb niet langer. Ik ga er iedere dag op uit en maak mijn kilometers. Ik heb er zelfs veel plezier in gekregen. Fietsen met de e-bike is veel fijner dan met een traditionele fiets.

Ik merk wel dat voor veel mensen de prijs van de e-bike nog erg hoog ligt. Dit schrift veel mensen met overgewicht af die veel baat zouden kunnen hebben van de e-bike. Je moet goed zoeken voor deals, maar bij sommige webwinkels kun je e-bikes van topkwaliteit vinden voor stuntprijzen.

Bij het uitkiezen van een e-bike zijn er verschillende opties. Zo zijn er bijvoorbeeld transportfietsen. Die zijn uitermate handig als je bijvoorbeeld ook van plan bent om boodschappen te gaan doen op de fiets. Dan kun je meer bagage meenemen. Op zoek naar ultieme stabiliteit? Ze hebben tegenwoordig zelfs elektrische driewielers! Qua merken zijn er een aantal opties die scherpe prijzen combineren met hoogwaardige kwaliteit wat vrij zeldzaam is. Met name Puch schittert op dit vlak, verkrijgbaar in Nederland hier: https://www.fastfuriousscooters.nl/puch. Indien je de e-bike niet cash kunt veroorloven kun je ook overwegen te leasen. Voor een klein bedrag per maand kun je direct al genieten van je e-bike.