Wat zijn lekkere borrelnootjes voor tijdens een zakelijke borrel?

Tijdens een zakelijke borrel kunnen er natuurlijk geen hapjes en drankjes ontbreken. Wat altijd goed is voor een borrel zijn natuurlijk verschillende soorten nootjes. Nu zit er natuurlijk heel veel verschil in nootjes. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder.  

Waarom borrelnootjes bij een zakelijke borrel?

Je vraagt je in eerste instantie misschien af waarom je überhaupt zou moeten kiezen voor nootjes tijdens een zakelijke borrel. Hier zijn een aantal redenen voor. Om te beginnen zijn borrelnootjes makkelijk om te serveren en te eten in tegenstelling tot andere borrelhapjes. Om een goed pakket met borrelnootjes aan te kunnen bieden hoef jij dus niet meteen een catering bedrijf in te schakelen. Ga voor een ruim assortiment en er zit voor ieder wat wils bij. Daarnaast zijn nootjes vaak erg voordelig wat betreft prijs. Dit is niet voor elke noot het geval maar wanneer je kijkt naar het bedienen van veel mensen is het vaak voordelig om borrelnootjes aan te bieden tijdens een zakelijke borrel. En wie houdt er nou niet van?

Oke, ik hoor je denken. Wat nou als er mensen zijn met een notenallergie? Dan is het natuurlijk niet handig. Echter is het altijd handig om ook voor een zakelijke borrel al informatie te hebben over mogelijke allergieën van personeel. Op deze manier kan je hier dus gewoon rekening mee houden en opties aanbieden voor deze kleine groep mensen. 

Zijn alle noten geschikt als borrelnootjes?

Nu graag je je misschien af of je zomaar elke noot kan serveren als borrelnootje. Om eerlijk te zijn is dit afhankelijk per persoon. Over het algemeen is het mogelijk om elke noot te serveren als borrelnoot. Echter zijn er een aantal nootjes die nou eenmaal lekkerder zijn dan anderen voor bij de borrel. Waarom is dit? Nou vaak zijn deze nootjes bewerkt met wat extra kruiden of topping wat maakt dat het meer smaak heeft en dus lekkerder is. Denk bijvoorbeeld aan noten zoals cashewnoten, macademia noten, pistachenoten, gerookte amandelen, dopppinda’s of suikerpinda’s. Met deze selectie noten heb jij ongetwijfeld een goed aanbod voor de zakelijke borrel. Benieuwd naar nog meer opties? Bezoek deze website

Waar serveer je de nootjes op?

Het is natuurlijk makkelijk om de verschillende nootjes gewoon in verschillende bakjes te serveren aan de gasten. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een speciale noten borrelplank of plateau waar je de selectie van noten helemaal tot bloei laat komen. Ook erg leuk, ontdek de mogelijkheden!