Een energetische healing bereidt jouw lichaam voor op zwangerschap

Wanneer je zwanger probeert te worden, dan wil je je lichaam hierop zorgvuldig voorbereiden. Uiteraard denk je dan eerst aan gezonde voeding, zodat je lichaam genoeg vitamines binnenkrijgt om een zwangerschap succesvol te dragen. Ook de juiste lichaamsbeweging draagt bij aan een positieve fysieke fitheid. Toch kan het voorkomen dat ondanks alle goede zelfzorg en bewuste activiteiten een zwangerschap uitblijft. Zorgen hierover kunnen zich gaan vastzetten in je lichaam, waardoor het een aanvullende factor wordt dat zwanger worden niet lukt. Een energetische healing op afstand kan helpen om inzicht te krijgen in je situatie en brengt je lichaam opnieuw meer in balans. Op energetisch niveau kunnen verschillende dingen meespelen, die een zwangerschap bemoeilijken. Door hier via een energetische healing op afstand aandacht aan te schenken, kan je lichaam dit gaan loslaten.

Patronen binnen familie

In je energieveld neem je vanaf je eigen geboorte verschillende indrukken en patronen mee, die vanuit de familielijn worden doorgegeven. Vaak werken deze invloeden door op momenten dat je leven grote veranderingen doormaakt. Het starten van een eigen gezin is hierin een duidelijk keerpunt, waardoor mogelijk onbewust allemaal zaken naar voren komen die aandacht vragen. Het uitblijven van een zwangerschap kan iets zeggen over bepaalde aspecten waar je eerst nog mee aan de slag mag gaan. Een energetische healing op afstand kan deze achterliggende factoren blootleggen en je helpen om los te laten wat je niet langer dient. Op zachte wijze wordt gekeken naar wat je lichaam nodig heeft om zich op een zwangerschap voor te bereiden en wat mogelijke redenen kunnen zijn dat dit vooralsnog uitblijft. Een eerste vertaalslag naar balans wordt met een energetische healing behaald, waarna je zelf met de aangegeven thema’s verder kunt.

Energetische healing biedt steun

Een energetische haeling op afstand kan inzichten en verlichting geven, wanneer op fysiek, mentaal of emotioneel vlak onduidelijkheid ontstaat over waarom een zwangerschap uitblijft. Diepere lagen van je bewustzijn en energieveld worden hierin aangesproken, waardoor kan worden vastgesteld waarom je lichaam zich mogelijk nog niet geheel openstelt voor een nieuwe fase. Je lichaam krijgt de kans om verhaal te doen en aan te geven waar het nog uit balans is. Verschillende lagen in aura, lichaam en patronen wordt verzocht om aan te geven wat nodig is om met meer rust en vertrouwen een zwangerschap tegemoet te zien. Meer zekerheid in het proces van zwanger worden en geloof in jezelf wordt door een energetische healing op afstand aangemoedigd. Practice Adora biedt de mogelijkheid om jezelf op energetisch niveau goed voor te bereiden op een zwangerschap en de komst van een kindje.

Yan Krukau at Pexels