Behandeling bij een schoonheidssalon

Last van je huid en wil je die laten verzorgen? Wil je dat je huid lekker zacht wordt terwijl je lekker kunt ontspannen met bijvoorbeeld een masker op? Dan is een behandeling bij een schoonheidssalon echt iets voor jou.

Beauty behandeling

Een beauty behandeling is een behandeling waarbij je echt lekker kunt ontspannen terwijl je eens goed verzorgd wordt met je lichaam. Een zachte huid en geen last meer van een droge huid of iets dergelijks. Nu heb je ook nog verschillende soorten behandelingen:

  • Gezichtsbehandeling
  • Lichaamsbehandeling
  • Figuur correctie

Een gezichtsbehandeling heeft ook weer verschillende onderdelen: huidverbetering, acne behandeling, bindweefselmassage en fruitzuurpeeling. Dat laatste is een anti-age behandeling en je krijgt dan een frissere en gladde huid.

Een lichaamsbehandeling heeft 7 verschillende behandelingen onder zich: Starvac dermotherapie, Pressotherapie, Cryolipolyse behandeling, Bodyformer, rugmassage, lichaamsmassage en sportmassage.

Een figuur correctie houdt in dat je minder mooie plekjes hersteld worden. Ook hier heb je weer verschillende behandelingen: Cryolipolyse behandeling, Starvac dermotherapie en EMS Bodyformer.

Ervaring bij een schoonheidssalon

Ik ben zelf ook naar een schoonheidssalon in Zutphen gegaan, dit omdat ik erg veel last had van acne en het maar niet weg ging. Ik heb zoveel zalfjes geprobeerd maar niks hielp helaas. Uiteindelijk maar de beslissing genomen om me te laten behandelen bij een schoonheidssalon en dat hielp.

De behandeling was los te doen en met een kuur, maar omdat al die kuurtjes en zalfjes die ik geprobeerd heb niet werkten, koos ik samen met de specialist voor een losse behandeling. Het doel van de behandeling is natuurlijk het wegkrijgen van de acne en dat doen ze door het zuiveren van je huid, de talgproductie te verminderen tot hij normaal is en de poriƫn te verfijnen. Je ondergaat een diepe reiniging waarbij alle onzuiverheden verwijderd worden en er een masker met vitamine B3 in het masker zit. De behandeling duurde ongeveer 12 weken en het resultaat is erg goed, mijn acne was weg en eindelijk had ik er geen last meer van. Mijn tip is dan ook als je ergens last van hebt, kijk een bij een schoonheidssalon of zij je kunnen helpen.