Unieke catering op locatie

Een feestje is geen feestje zonder dat hier een culinair hoogtepunt bij zit. Waar de meeste het soms houden bij een lekker zakje chips en borrelnootjes is het af en toe ook gewoon tijd om uit te pakken. Er zijn diverse mogelijkheden op dit gebied en wij gaan het vandaag hebben over één van de meest bekende maar dan wel verpakt in een nieuw jasje, de foodtruck. En niet zomaar een foodtruck, nee de enige echte foodtrailer.

De Foodtrailer is een verbouwde Franse paardentrailer, die je van alle gemakken kan voorzien. Het is een graag geziene gast op vele bruiloften, BBQS en bedrijfsfeestjes. Het concept van een omgebouwde paardentrailer de eerste en verblijdt al menig feestje als cateraar rondom Deventer.

Hapjes

De unieke hapjes worden zelf bedacht en op locatie worden de laatste handen gelegd aan het eten. Alles wordt met biologische en lokale producten bereid zodat jouw gasten kunnen genieten van een combinatie van smaak, eetbaarheid en presentatie. Het thema van de catering wordt volledig aangepast aan jouw wensen en de stijl van je feest. Tijdens het uitserveren en presenteren van de gerechten vertellen de serveersters je tevens van alles over de herkomst en de bereiding van de verschillende gerechten. Bij de gerechten zelf wordt onderscheid gemaakt tussen borrel gerechten en vullende gerechten. Zo weet je zeker dat alle gasten met een goed gevulde maag naar huis toe gaan.

Van grote evenementen tot aan kleine bijeenkomsten.

De foodtruck kan worden ingezet, om het zo maar te noemen, op allerlei soorten feestjes en evenementen. Het zorgt ervoor dat jouw gasten een culinair hoogtepunt beleven waar ze het nog lang over zullen hebben. De meest verrassende kleine gerechten die je zo uit de hand kunt uit eten maken uw evenement tot een smaakvolle belevenis.

Wil je meer weten over deze unieke catering en foodtruck in Deventer en omgeving, klik dan eens op bovenstaande link.